Berth Rijbroek-Nijland

Berth Rijbroek-Nijland is een enthousiaste en ervaren professional met een grote passie voor het Human Resources en Development-vak. Zij heeft in de afgelopen twintig jaar internationale, leidinggevende ervaring opgedaan bij ING Bank, ING Real Estate, Dupont, KPN, Dura Vermeer, USG People, Unisource, Nestlé, Heineken en Liberty Global. Ook was zij verantwoordelijk voor het opzetten van een werving- en selectiebureau. Berth heeft gewoond en gewerkt in Brussel en Newport (USA). Inmiddels heeft zij haar eigen praktijk in Den Haag.

Tijdens haar werk als HR-consultant heeft zij diverse HR-afdelingen ge(re)organiseerd en business change-projecten geleid. Opbouwen, uitbouwen en projectmatig werken zijn haar sterke kanten. Met veel aandacht voor het coachen van talenten. Kortom een entrepreneur pur sang.

De combinatie van rust en enthousiasme maakt dat zij oprechte interesse heeft in de mens. Een resultaatgerichte aanpak is onderdeel van haar zijn. De uitdaging ligt in de beweging, immers het doel van coachen is ‘het in beweging komen’.

Deze beweging staat ook altijd centraal in haar leven. Naast een gedreven professional is zij een groot liefhebber van sport. Zo heeft zij in haar jonge jaren zestien jaar geturnd en diverse teamsporten beoefend. Momenteel doet zij aan yoga, golfen en hardlopen. Ook hierin komen weer rust, resultaatgerichtheid en enthousiasme naar voren.

Contact

Berth Rijbroek-Nijland
HR-Consultant & Coach
+31623083434
Den Haag
Stuur mij een email
KvK 53433041