Werkwijze

Vrijblijvende intake

De coaching start met een vrijblijvende en kosteloze intake. Jij kunt in dit gesprek jouw coachingvraag stellen en we spreken wederzijdse verwachtingen uit. Hierna volgt een voorstel voor het vervolgtraject. Dit voorstel omvat de aanpak, de doelstellingen, de te verwachten resultaten, de planning, de locatie van de gesprekken en de kosten.

Coaching

Een coachingtraject beslaat een aantal sessies van ongeveer twee uur. In het algemeen zijn vijf sessies voldoende, afhankelijk van de vraag. Tijdens de sessies is de dialoog ons belangrijkste instrument. Door het stellen van de juiste vragen en door aandachtig te luisteren komen we snel tot de kern van de vraagstelling. Naast deze dialoog geven we soms oefeningen of opdrachten mee, die je tussen de sessies door uit kunt voeren.

Andere technieken

Bij de coaching maken we gebruik van verschillende inzichten en technieken. Zo heeft BORN – naast de dialoog – contacten met een zangtherapeut, een paardencoach en met sportcoaches. Afhankelijk van de coachingvraag kunnen we deze specialismen inzetten.

Contact

Berth Rijbroek-Nijland
HR-Consultant & Coach
+31623083434
Den Haag
Stuur mij een email
KvK 53433041